sâmbătă, 7 iunie 2008

Suficient

Cam acesta a fost atributul in care s-a incadrat meciul de deschidere al Euro 2008. Una din tarile gazda ale competitiei, Elvetia a dat piept cu Cehia intr-o partida terminata cu victoria "oaspetilor". Rezultatul a confirmat statutul de favoriti al cehilor, insa realitatea din teren a fost mai putin transanta.
Astfel, timp de 70 de minute cele doua echipe au parut a fi doi boxeri care se tatoneaza, lovindu-se pe rand numai cu "jab-ul", neavand curaj sa incerce o lovitura decisiva. Chiar si in aceasta situatie, Elvetia a avut mai multe ocazii de gol, mai ales din a doua repriza odata cu introdurecere lui Hakan Yakin. Din nefericire pentru elvetieni, la capatul primei parti, capitanul lor, Alexander Frei nu a mai putut continua meciul, accidentandu-se la genunchi.
In minutul 71, Cehia, care parea mai multumita cu un rezultat nul, a deschis scorul prin Sverkos, rezultatul mentinandu-se pana la final. Cu acest rezultat cehii se instaleaza in fruntea grupei A, nemairamanand decat sa urmareasca si desfasurarea partidei dintre Portugalia si Cehia.

Niciun comentariu: